Woningaanbod

Op dit moment zijn er per direct bovenwoningen vrij voor nieuwe bewoners. Voor het wonen in het hofje zijn criteria opgesteld welke hier te lezen zijn.


Wonen in een hofje; idyllisch?, romantisch?, oase van rust of benauwend? Dit is iets om goed over na te denken voordat u een keuze maakt om er te gaan wonen. Een belangrijke voorwaarde voor wonen in het Hofje van Hoogelande is dat u zich thuis voelt in een beschermde omgeving. Dat u trots bent op uw woning en uw woonomgeving en dat u voor uzelf goed de balans weet te vinden tussen uw persoonlijke levenssfeer en het deel uitmaken van een kleine gemeenschap.

Het Hofje van Hoogelande is een prachtig hofje dat ruim 100 jaar staat in de wijk Bezuidenhout, maar binnenshuis is aangepast aan de eisen van de moderne tijd. Dit hofje heeft 24 kleine woningen in beslotenheid, allen uitkijkend op de fraaie hoftuin. Binnen de muren van het hofje genieten de bewoonsters van de rust en van het wonen in een stuk historisch erfgoed. U woont alleen, maar niet eenzaam!

Bent u ook toe aan wonen in rust en veiligheid, in een kleine gezellige woning met winkels vlak om de hoek en openbaar vervoer op loopafstand? Bekijk dan bij 'veelgestelde vragen' of 'aanmelden' de toelatingscriteria voor wonen in ons hofje. 

Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook bellen naar de beheerder, Anita van Trotsenburg. Zij is van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 - 14.00 uur bereikbaar onder nummer 070 887 53 48.